×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Oranjes open over sterke band met Jean

  'Een wijs man, mild en verbindend'

  Oranjes open over sterke band met Jean

  De koningshuizen van Nederland en België reageren bedroefd op het overlijden van groothertog Jean van Luxemburg. “Wij zijn dankbaar voor de vriendschap en de warmte die hij uitstraalde en koesteren de vele dierbare herinneringen aan hem”, schrijven koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Beatrix. Ze noemen de groothertog “een wijs man, mild en verbindend in zijn optreden”.

  “Met zijn weloverwogenheid en menselijkheid droeg hij bij aan rust en vertrouwen in zijn land en in Europa”, klinkt het op Paleis Noordeinde. “Wij hebben een vriend verloren en denken met ontroering terug aan de mooie momenten met hem.”

  Koning Filip van België reageert op Twitter op het overlijden van zijn oom. “Groothertog Jan was een uiterst gerespecteerde persoon en erg geliefd, zowel in België als in Luxemburg”, reageert Filip. “Zijn moed, zijn waardigheid en zijn groot verantwoordelijkheidsgevoel zijn een voorbeeld voor ons allen. Heel België deelt het verdriet van de Luxemburgse bevolking.”

  23 april 2019 - 16:35