×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Oranje Fonds roept op: uitstel, geen afstel!

  Fonds ziet graag dat de 8700 klussen alsnog doorgaan

  Oranje Fonds roept op: uitstel, geen afstel!

  NLdoet gaat dit jaar niet door in verband met Corona, maar het Oranje Fonds hoopt heel erg dat iedereen de klussen op een ander moment alsnog wil doen.


  Ook ons koningshuis steekt meestal de handen uit de mouwen voor NLdoet. Dit jaar stond dat gepland voor gisteren en vandaag, maar het is landelijk afgelast.

  Nu roept het Oranje Fonds, de drijvende kracht achter NLdoet, alle klussers en vrijwilligers op om de klussen later in te halen. Er komt geen landelijke nieuwe datum voor NLdoet, dus iedere groep of individu die iets van plan was moet zelf op zoek naar een ander moment.

  Lees ook:

  Overigens zouden Willem-Alexander en Máxima dit jaar sowieso al niet deelnemen aan NLdoet. Hun bezoek aan Indonesië zou tot en met vrijdag lopen, dit werd te krap qua tijd. Dat bezoek werd ter plekke ingekort, vanwege het bootongeluk in Kalimantan.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  13 maart 2020 - 13:51