×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Oranje Fonds bereidt zich voor op vijftiende editie NLdoet

  Nederland slaat voor de vijftiende keer haar handen ineen voor NLdoet'

  Oranje Fonds bereidt zich voor op vijftiende editie NLdoet

  Het Oranje Fonds maakt zich op voor de vijftiende editie van het vrijwilligersevenement NLdoet. Verenigingen, stichtingen, scholen en zorginstellingen die op 15 en 16 maart helpende handen kunnen gebruiken, kunnen hun activiteiten sinds maandag alvast aanmelden op NLdoet.nl.


  Alles waar organisaties hulp bij kunnen gebruiken kan als activiteit worden aangemeld. “Wij zijn ongelooflijk trots dat we voor het vijftiende jaar NLdoet kunnen organiseren. Niet trots op onszelf, maar trots op al die mensen die ieder jaar de handen uit de mouwen steken en zich belangeloos inzetten voor anderen en trots op de organisaties die om hulp vragen”, zegt Peter Douwes, directeur Oranje Fonds. “Ik wil dan ook alle verenigingen, stichtingen, scholen en zorginstellingen van Nederland oproepen mee te doen door hun activiteiten aan te melden. Er zijn ontzettend veel mensen die graag willen helpen, dat bewijst vijftien jaar NLdoet.”Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds. Het koningspaar dook vorig jaar op in Pijnacker om pannenkoeken te bakken voor ouderen.

  5 november 2018 - 10:52