×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ook prinsessen thuis, school plaatst update op website

  Amalia, Alexia en Ariane net als andere Nederlandse kinderen thuis

  Ook prinsessen thuis, school plaatst update op website

  Hun school, het Christelijk Gymnasium Sorghvliet, in Den Haag, had zelfs voor de landelijke sluiting al maatregelen doorgevoerd. Zo mochten leerlingen vrijdag geen pauze houden in het schoolgebouw. En waren de gymzaal, de aula en de kantine gesloten.


  Het gymnasium is volop aan het uitzoeken welke gevolgen de sluiting heeft voor de leerlingen. En in het bijzonder de eindexamenleerlingen. In een statement op de website valt te lezen: “We vinden het vervelend dat we niet nu al meer duidelijkheid kunnen geven en hopen dit zo snel mogelijk voor hen op te lossen.”

  Naar verwachting komt de school morgen, dinsdag, met meer duidelijkheid over oplossingen voor de komende tijd. Amalia zit er in de 5de klas. Alexia in de 3de. En Ariane is er brugklasser.

  Lees ook:

  Thuiszitten voor Amalia, Alexia en Ariane dus. Misschien kunnen ze hier en daar een klusje doen in en om huis. Of van hun ouders alles horen over de reis naar Indonesië vorige week.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  16 maart 2020 - 10:05