×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ook Máxima fan van Duncan Laurence

  Koningin Máxima kijkt mee naar Eurovisiesongfestival

  Ook Máxima fan van Duncan Laurence

  Duncan Laurence heeft donderdagavond in Tel Aviv de steun van koningin Máxima. “Hoe ga ik Nederland niet steunen?”, zei ze desgevraagd voor vertrek uit Ethiopië naar Nederland.

  De koningin wist woensdagavond bij vertrek uit Addis Abeba echter nog niet of ze ook naar de uitzending van de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival ging kijken. “Eerst maar eens thuiskomen, dan kijk ik wel”, zei ze.

  Ze verklapte dat haar dochters in dit soort zaken haar beste informatiebron zijn. Máxima zal Duncan zeker uitnodigen voor de halfjaarlijkse uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde indien hij zaterdag de hooggespannen verwachtingen inlost en Nederland met Arcade voor het eerst sinds 1975 de winst bezorgt.

  16 mei 2019 - 18:21