×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Oei, een hersenschudding voor prinses Irene

  Na ski-ongeluk in Zwitserland past de prinses haar agenda aan

  Oei, een hersenschudding voor prinses Irene

  Wat een pech voor prinses Irene, Ze liep een hersenschudding op tijdens het skiën en kan volgende week niet bij de opening van een bos aanwezig zijn.


  In Alpen aan den Rijn wordt volgende week een bos geopend dat naar de prinses is vernoemd. Dit in het kader van Nationale Boomfeestdag, dat iedere derde woensdag van maart gehouden wordt. Bij deze 64e editie is Alphen aan den Rijn gastgemeente.

  Irene werd afgelopen augustus 80 jaar en ze zet zich al jarenlang in voor de Nederlandse natuur. Dit vond de organisatie mooie aanleidingen om een bos naar haar te vernoemen, het IreneBos dat ruim 23 hectare gaat beslaan. Ze zou zelf bij de opening aanwezig zijn, wat nu dus niet doorgaat vanwege het ongelukje en de gevolgen ervan.

  LEES OOK:

  De prinses was afgelopen donderdag op een Zwitserse piste te vinden toen een andere skiër hard met haar in botsing kwam. Ze droeg wel een helm. “Met pijn in het hart heeft ze moeten afzeggen”, meldt een woordvoerder. Een vervanger is ook al gevonden: zoon Carlos neemt in Alphen aan den Rijn de honneurs waar.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  9 maart 2020 - 09:58