×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nog een nieuwjaarsreceptie voor koningspaar

  Corps Diplomatique te gast op Koninklijk Paleis in Amsterdam

  Nog een nieuwjaarsreceptie voor koningspaar

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima houden woensdag hun tweede Nieuwjaarsontvangst als koningspaar. Willem-Alexander en Máxima ontvangen dit keer buitenlandse diplomaten, zo blijkt uit de agenda van het Koninklijk Huis.


  Het koningspaar hield dinsdag hun eerste receptie voor Nederlandse genodigden. Op woensdag worden buitenlandse gasten ontvangen. Dit zijn diplomaten en leden van internationale organisaties.

  Naast Willem-Alexander en Máxima zullen ook prinses Beatrix, prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven aanwezig zijn bij de receptie.

  15 januari 2014 - 10:07