×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nog een nieuwjaarsreceptie voor koningspaar

  Corps Diplomatique te gast op Koninklijk Paleis in Amsterdam

  Nog een nieuwjaarsreceptie voor koningspaar

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima houden woensdag hun tweede Nieuwjaarsontvangst als koningspaar. Willem-Alexander en Máxima ontvangen dit keer buitenlandse diplomaten, zo blijkt uit de agenda van het Koninklijk Huis.


  Het koningspaar hield dinsdag hun eerste receptie voor Nederlandse genodigden. Op woensdag worden buitenlandse gasten ontvangen. Dit zijn diplomaten en leden van internationale organisaties.

  Naast Willem-Alexander en Máxima zullen ook prinses Beatrix, prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven aanwezig zijn bij de receptie.

  15 januari 2014 - 10:07