×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe portretfoto’s koningspaar vrijgegeven

  Waar is prinses Beatrix?

  Nieuwe portretfoto’s koningspaar vrijgegeven

  Het koninklijk huis heeft nieuwe foto’s vrijgegeven van onze royals!

  Koninklijk Paleis

  Het zijn portretfoto’s van koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Margriet en haar echtgenoot Pieter van Vollenhoven. De foto’s zijn in januari gemaakt in het Koninklijk Paleis in Amsterdam. De Rijksvoorlichtingsdienst deelde deze vandaag op de website en social media.

  Lees ook:

  Waar is prinses Beatrix?

  Op social media wordt verbaasd gereageerd op de afwezigheid van prinses Beatrix. De laatste officiële foto’s van haar werden in het najaar van 2017 geschoten, maar ‘deze volstaan nog’, aldus de Rijksvoorlichtingsdienst.

  6 februari 2020 - 14:11