×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Negeren, die Samantha

  Door Marc van der Linden

  De Engelse zender Channel 5 zond onlangs de documentaire Meghan And The Markles: A Family At War uit. De hysterische titel zorgde ervoor dat ik er niet veel van verwachtte. Maar al snel bleek dat de documentaire goed in elkaar zat. Natuurlijk kreeg Meghan’s halfzus Samantha alle ruimte haar gal te spuwen en werd zijzelf nauwelijks kritisch…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe kaarten Oranjezaal in twaalf minuten weg

  Website door grote belangstelling lastig te bereiken

  Nieuwe kaarten Oranjezaal in twaalf minuten weg

  De 2520 beschikbare kaarten voor de Oranjezaal van paleis Huis ten Bosch waren maandagmorgen binnen 12 minuten gereserveerd. Dat heeft het Rijksvastgoedbedrijf laten weten. Vanaf 08.00 uur konden belangstellenden via de speciale website proberen een gratis entreebiljet te krijgen voor de week van 21-27 september. In totaal is dat 30.000 keer geprobeerd, waardoor de website af en toe ook niet te bereiken was.


  Er was dit keer in het systeem een wachtrij ingebouwd, waardoor het bestellen van de kaarten iets langer in beslag nam dan bij de eerdere eerste ronde toen 5700 toegangsbewijzen binnen 6 minuten de deur uitvlogen, terwijl 28.000 keer werd geprobeerd een kaart te bemachtigen. Voor de periode 28 september-4 oktober is er volgende week maandag weer een kans.

  De Oranjezaal gaat maandagmiddag voor het eerst open voor het publiek. Dat was al jarenlang een wens van de politiek en aan dat verlangen wordt nu tegemoet gekomen omdat Huis ten Bosch vanwege de aanstaande renovatie onbewoond is en formeel nu ook niet ter beschikking staat van het staatshoofd. Tot en met 1 november zijn er dagelijks rondleidingen waarvoor alleen online kaarten zijn te reserveren.

  7 september 2015 - 11:13