×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima’s zus vrijdag begraven

  Dicht bij vader Jorge Zorreguieta

  Máxima’s zus vrijdag begraven

  Inés Zorreguieta, de woensdagavond op tragische wijze overleden jongste zus van koningin Máxima, wordt vrijdag om 17.00 uur lokale tijd begraven. Dat melden Argentijnse media.


  De tijd tussen het overlijden en de begrafenis is voor Argentijnse begrippen niet kort. Het is in het Zuid-Amerikaanse land gebruikelijk om een begrafenis binnen één of twee dagen te laten plaatsvinden.

  De begrafenis vindt plaats op de Parque Memorial in Pilar, een stadje 50 kilometer van de hoofdstad Buenos Aires. Op deze begraafplaats is vorig jaar augustus ook de vader van de koningin, Jorge Zorreguieta, begraven. Bij de begraafplaats is veel politie en beveiliging op de been. Een lokale krant telde 57 agenten en 17 politievoertuigen.

  Het koninklijk gezin is vrijdagochtend op het vliegveld van Buenos Aires geland. De Rijksvoorlichtingsdienst maakte donderdagavond bekend dat Willem-Alexander en Máxima met hun dochters naar Argentinië zouden afreizen voor de uitvaart van Inés.

  8 juni 2018 - 19:27