×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima weer bij opening Week Van Het Geld

  Máxima weer bij opening Week Van Het Geld

  Koningin Máxima is ook dit jaar aanwezig bij de opening van de Week Van Het Geld. De achtste editie wordt op 12 maart afgetrapt in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.


  Máxima verricht samen met minister van Onderwijs Arie Slob en leerlingen van basisschool De Fontein uit Den Haag de openingshandeling. Na de opening neemt de koningin deel aan gesprekken over financiële educatie en jeugd en ondernemerschap.

  De Week Van Het Geld helpt basisscholieren zich voor te bereiden op financiële zelfstandigheid. Ze krijgen onder meer gastlessen en workshops van medewerkers van banken, verzekeraars en gemeenten over omgaan met geld. De internationale variant, de Global Money Week, richt zich ook op jeugd en ondernemerschap.

  Koningin Máxima is erevoorzitter van het platform Wijzer In Geldzaken. In deze functie vraagt zij aandacht voor financiële educatie en verstandig omgaan met geld.

  19 februari 2018 - 10:43