×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Negeren, die Samantha

  Door Marc van der Linden

  De Engelse zender Channel 5 zond onlangs de documentaire Meghan And The Markles: A Family At War uit. De hysterische titel zorgde ervoor dat ik er niet veel van verwachtte. Maar al snel bleek dat de documentaire goed in elkaar zat. Natuurlijk kreeg Meghan’s halfzus Samantha alle ruimte haar gal te spuwen en werd zijzelf nauwelijks kritisch…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima tweede in Duitse koninklijke peiling mooiste royal

  Máxima tweede in Duitse koninklijke peiling mooiste royal

  Koning Máxima is volgens de Duitsers een van de mooiste Europese royals. Onze oosterburen vinden alleen de Britse Kate, hertogin van Cambridge mooier. Dat blijkt uit een peiling voor het blad Neue Post, meldt dpa.


  De 34-jarige Kate, die in 2011 trouwde met de Britse prins William, kreeg 33 procent van de stemmen. Daarmee blijft ze Máxima (14 procent) en de Zweedse kroonprinses Victoria (9 procent) ruim voor. De hertogin van Cambridge kreeg vooral veel stemmen van jongere Duitsers. Meer dan de helft van de 14- tot 29-jarigen noemde haar de mooiste telg uit de Europese vorstenhuizen. Máxima scoorde vooral bij de zestigplussers.

  Vorstenhuizen zijn populair in Duitsland dat het al bijna honderd jaar zonder eigen monarch moet stellen. De laatste Duitse vorst, keizer Wilhelm II, vluchtte aan het einde van de Eerste Wereldoorlog in november 1918 bij Eijsden de Nederlandse grens over. Hij trad formeel eind die maand in Amerongen af. Zo lang Duitsland geen monarchie is, ligt hij in Doorn begraven.

  7 december 2016 - 12:56