×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima snoept van Argentijns ijs

  Weer helemaal thuis in geboorteland

  Máxima snoept van Argentijns ijs

  Koningin Máxima kon vrijdagavond de verleiding niet weerstaan. Na afloop van het gala ter ere van de G20 in het Teatro Colón in Buenos Aires had ze als echte porteña trek in ijs. Ze toog naar een vestiging van Freddo, de volgend jaar een halve eeuw bestaande en bekendste verkoper van 'helado' van Argentinië.


  Omdat het mooi weer was pakte de koningin in haar oude woonwijk Recoleta meteen een terrasje mee, zoals ze dat vroeger talloze malen moet hebben gedaan. Alleen stonden er toen geen beveiligers om haar heen en werd ze niet gevolgd door paparazzi. De gemiddelde Argentijn eet jaarlijks zes kilo van de ijskoude lekkernij en Máxima wordt bij bezoeken aan haar geboortestad steevast gefotografeerd in een ijssalon van Freddo. Zaterdag evenwel was het weer tijd voor werk. In het congrescentrum Centro Costa Salguero had Máxima, die voor haar werk voor de Verenigde Naties door de Argentijnse president Mauricio Macri is uitgenodigd voor de G20-top naar Buenos Aires te komen, weer tal van afspraken. Zo ontmoette ze onder anderen Christine Lagarde, hoofd van het Internationaal Monetair Fonds, premier Lee Hsien Loong van Singapore en de Japanse premier Shinzo Abe, volgend jaar gastheer van de G20.

  2 december 2018 - 08:06