×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima ontdekt tuinbouw innovaties Wageningen

  Samen met de president van Singapore bezoekt zij de kassen

  Koningin Máxima ging donderdagochtend met president Halimah Yacob van Singapore en haar man Mohamed Abdullah Alhabshee de kassen in van het Horticultural Centre in Bleiswijk. Dat is een demonstratie- en onderzoekscentrum van Wageningen Universiteit & Research (WUR). President Yacob is voor een driedaags staatsbezoek in Nederland.


  De koningin en haar gasten kregen voor de rondgang door de kassen witte jassen aan, hetgeen bij Máxima voor een opmerkelijk contrast zorgde met de fikse hoed die ze op mocht houden. Er werd een kijkje genomen in een tulpenkas en het gezelschap kreeg tekst en uitleg over verschillende innovaties in de tuinbouw, de mogelijkheden van ‘stadslandbouw’ en de invloed van licht op de groei van bijvoorbeeld groente.Het bezoek werd ook gebruikt voor het ondertekenen van drie samenwerkingsovereenkomsten: tussen Nanyang Technological University uit Singapore en Wageningen, tussen Nanyang en de Rijksuniversiteit Groningen en tussen Wageningen en Barramundi Asia. De samenwerking geldt onder meer voor studies in de voedselwetenschap, waarmee in 2013 tijdens het staatsbezoek van koningin Beatrix aan Singapore al is begonnen.President Yacob vertrok vanuit Bleiswijk naar Den Haag, waar ze een ontmoeting had met de voorzitters van Eerste- en Tweede Kamer alvorens door te rijden naar Rotterdam, voor een ontvangst en lunch op De Nieuwe Maze.

  22 november 2018 - 14:03