×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima duikt in Zeeuwse mossels en oesters

  Máxima duikt in Zeeuwse mossels en oesters

  Máxima dompelt zich vrijdag onder in de aquacultuursector van Zeeland. De koningin wordt tijdens een werkbezoek aan Colijnsplaat en Zierikzee bijgepraat over zilte teelt, mosselinnovaties, onderwijs en kweek van vis op land.


  Máxima’s bezoek begint bij Delta Farms in Colijnsplaat, waar zagers ofwel zeeduizendpoten worden gekweekt. Vervolgens wacht de koningin een vaartochtje. Op een traditionele mosselkotter vaart ze van Colijnsplaat naar Zierikzee. Daar ontmoet Máxima scholieren en gastdocenten van de Zilte Academie Zeeland, een onderwijs- en expertisecentrum voor koken met Zeeuwse producten.

  De koningin is niet het enige lid van de koninklijke familie dat vrijdag vroeg in de veren is. Prins Constantijn is in Den Haag bij het Internationale Ondernemersonbijt. Bij het begin van het ontbijt, dat de aftrap van de Nationale Ondernemersdag van ONL Voor Ondernemers vormt, wordt Constantijn bevraagd over StartUpDelta2020. De prins is sinds deze zomer special envoy van het Nederlandse programma voor start-ups.

  Ook Constantijns echtgenote prinses Laurentien is vrijdag op pad. Zij reist af naar Leeuwarden, waar ze het vernieuwde en gerestaureerde gebouwencomplex van Fryske Akademy opent. Het wetenschappelijk instituut voor de Friese taal en cultuur is gehuisvest in een 18e-eeuws monumentaal pand. Voor het eerst sinds de ingebruikname door de Fryske Akademy, die in 1938 werd opgericht, zijn de panden volledig gerestaureerd.

  9 september 2016 - 10:18