×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima bezoekt project in Rotterdam-Zuid

  Máxima bezoekt project in Rotterdam-Zuid

  Koningin Máxima is na haar bezoek aan Heerhugowaard van donderdagochtend doorgereisd naar Rotterdam. Daar nam de koningin een kijkje bij het Nationaal Programma Rotterdam-Zuid (NPRZ).


   

  In het programma werken verschillende instanties samen aan een gezonde toekomst voor Rotterdam-Zuid. Doel is het opleidingsniveau, de arbeidsparticipatie en de woonkwaliteit van de bewoners in twintig jaar te laten stijgen naar het gemiddelde van de vier grote steden in Nederland. Máxima kreeg tijdens haar bezoek een toelichting op het programma van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb, die ook voorzitter is van het NPRZ.

  Daarna ging de koningin met betrokkenen in gesprek over het project Werkweekagenda, een initiatief om mensen die lang thuis zitten weer aan het werk te krijgen. Máxima ontmoette er ook enkele werkzoekenden.

  Het slot van het bezoek vond plaats in het Skills Lab, een praktijkonderwijsruimte voor zorg, waar de koningin sprak met enkele studenten en docenten.

  12 juli 2018 - 19:44