×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima bezoekt ervaarwoning in Den Haag

  Máxima bezoekt ervaarwoning in Den Haag

  Koningin Máxima heeft vanochtend een werkbezoek gebracht aan een ervaarwoning en het project Haags Ontmoeten in Den Haag.


  Het bezoek stond in het teken van innovaties in ouderenbeleid en -zorg, aangezien Den Haag graag een seniorvriendelijke stad wil zijn. Máxima werd vergezeld door onder meer burgemeester Pauline Krikke.

  Twee ervaringsdeskundige ambassadeurs van het project iZi Gezond Lang Thuis leidden de koningin rond in de iZi-ervaarwoning. Ze lieten haar kennismaken met diverse technologische snufjes die behulpzaam kunnen zijn wanneer ouderen langer thuis blijven wonen.

  Na de rondleiding sprak Máxima met enkele beleidsmedewerkers over ontwikkelingen die het leefplezier en de vitaliteit moeten verbeteren. Daarna bezocht ze het project Haags Ontmoeten in wijkcentrum De regenvalk in Den Haag, een project dat zich inzet voor kwetsbare en eenzame mensen. Daar ontmoette ze bezoekers, vrijwilligers, mantelzorgers en zorgverleners.

  1 juni 2018 - 15:27