×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima aan de slag in New Delhi

  Máxima aan de slag in New Delhi

  Koningin Máxima is vanmorgen in New Delhi begonnen aan haar driedaagse werkbezoek voor de Verenigde Naties aan India.


  Op het ochtendprogramma stonden een reeks besprekingen met vertegenwoordigers van VN-organisaties en Indiase instellingen die betrokken zijn bij het verbeteren en vergroten van de toegankelijkheid tot financiële diensten op het Indiase subcontinent.

  Koningin Máxima zei in haar eerste bijeenkomst dat er sinds haar laatste bezoek in 2014 enorme vooruitgang is geboekt. Zo ging het aantal Indiërs met een bankrekening in drie jaar tijd van 53 procent van de bevolking naar 80 procent. Maar het gebruik is nog relatief laag, en zoals de koningin liet weten zijn er nog meer haken en ogen aan het bereiken van de hele bevolking van 1,3 miljard.

  Daar gaan haar gesprekken deze week dan ook over. Aan het einde van de middag staat ook een ontmoeting met premier Narendra Modi op de agenda. Máxima heeft hem de afgelopen jaren al een paar keer ontmoet, voor het laatst in het voorjaar tijdens het Wereld Economisch Forum in Davos.

  28 mei 2018 - 10:23