×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mooi: video van welkomstceremonie in Indonesië

  Prachtige overview van ontvangst op presidentieel paleis

  Mooi: video van welkomstceremonie in Indonesië

  Een prachtig gemaaid groen gazon, statige oprijlaan en iedereen die een rol vervult lijkt precies te weten wat-ie moet doen: de ontvangstceremonie voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima in Indonesië was er eentje om van te dromen.

  Met wat lijkt op drone-beelden is een perfecte overview geschetst van de paleistuin, het weer ter plaatse, de vreugde en de aankomst van onze koning en koningin.

  Zie ook:

   

  Beeld: ANP, Youtube @RoyaltyMagazine

  10 maart 2020 - 12:07