×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan oorzaak nieuwe twist?

  Harry mist jaarlijkse fazantenjacht

  Meghan oorzaak nieuwe twist?

  Prins Harry zal bij de traditionele jaarlijkse fazantenjacht met zijn broer Prince William op het landgoed Sandringham verstek laten gaan. Hij stopt met deze traditie om op Tweede Kerstdag te gaan jagen om te voorkomen dat hij met zijn vrouw Meghan in conflict komt.


  De fazantenjacht is een echte familietraditie. Prins Charles, zal bij de shoot zijn en zelfs prins William's zoon George mag mee gaan om het spektakel mee te maken. Harry, 34, heeft meer dan 20 jaar deelgenomen aan het familie-evenement, maar Meghan, 37, is fel tegen jagen en weigert bont te dragen.Harry en prins William hebben in de loop der jaren met elkaar van de jacht genoten en het heeft hen, volgens insiders, de mogelijkheid geboden om hun broederlijke band te versterken. Nu vrezen royaltywatchers dat de afwezigheid van Harry de spanningen tussen de broers en hun vrouwen zal verdiepen. Eén bron vertelde de The Daily Mail: 'William ziet dit als weer een voorbeeld van hoe zijn broer door zijn nieuwe vrouw bij zijn familie wordt weggehaald. Harry heeft altijd van jagen gehouden en het heeft hen een grote kans geboden om zich als broers te binden. Maar nu lijkt het erop dat de jachtttijd van Harry voorbij is. Het is alweer een twistpunt tussen de prinsen.’ Al geruime tijd gaan er geruchten dat het sinds het huwelijk van Harry Meghan niet meer botert tussen de twee broers. 

  16 december 2018 - 09:30