×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima ziet Amalia veranderen in een jonge vrouw

  Koningin apetrots op haar dochter

  Máxima ziet Amalia veranderen in een jonge vrouw

  Zij ziet de prinses, die volgende week zestien jaar oud wordt, veranderen van een meisje in een jonge vrouw.


  “Ze groeit snel, ze groeit mooi”, aldus Máxima in een exclusief interview met RTL Boulevard. “Ze is een fantastische dochter… Een fantastische vriendin. Ik ben apetrots op haar.”

  Er wordt op 7 december wel feest gevierd in het grondig gerenoveerde Paleis Huis ten Bosch in het Haagse Bos. “We zullen echt enorm zingen en op naar de komende twee jaar. Waarschijnlijk de laatste twee jaar in huis, dus daar moet ik echt van genieten”, merkt de koningin op. “Het kan heel snel gebeuren.”

  Het wordt echter geen knalfuif, waarschuwt Máxima. “Het wordt niet groots gevierd. Ze moet heel veel werk doen voor school. Het is het einde van het jaar en Sinterklaas; allerlei festiviteiten.” Máxima liet zich interviewen in Pakistan na een driedaags werkbezoek voor de VN.

  29 november 2019 - 16:42