×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima wil taboe op schulden doorbreken

  Koningin bezoekt congres Kom uit je Schuld

  Máxima wil taboe op schulden doorbreken

  Koningin Máxima verdiept zich volgende maand in het taboe op schulden. Ze is op maandagochtend 9 september bij het congres Kom uit je schuld, maakte de Rijksvoorlichtingsdienst bekend. Het congres richt zich op mensen die werkzaam zijn in de schuldhulpverlening

  Máxima gaat met hen in gesprek en praat met zogenoemde schuldenambassadeurs. Deze ervaringsdeskundigen laten aan de hand van hun persoonlijke verhalen zien dat iedereen in financiële problemen kan komen en hoe belangrijk hulp is. Tijdens het congres staat de vraag centraal hoe het taboe op schulden doorbroken kan worden.

  De conferentie wordt georganiseerd door staatssecretaris Van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, die er ook bij is in het gebouw van de Koninklijke Nederlandse Munt in Utrecht. Kom uit je schuld sluit aan bij de gelijknamige overheidscampagne die in mei van start ging.

  9 augustus 2019 - 11:22