×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • ‘Máxima verbetert imago Pakistan’

  Krant peilt lezers over bezoek koningin

  ‘Máxima verbetert imago Pakistan’

  De Engelstalige Pakistaanse krant The Express Tribune vraagt de lezers maandag via sociale media als Facebook en Twitter of het bezoek van koningin Máxima het imago van Pakistan zal verbeteren.


  De eerste resultaten van de peiling op Twitter laten zien dat 75 procent van de deelnemers denkt dat dit inderdaad zo is. Tegen middernacht waren er 328 stemmen uitgebracht op Twitter. Op Facebook stemden 2300 mensen en 83% procent denkt positief over het bezoek van koningin Máxima.

  “Denkt u dat de visite van koningin Máxima na het eerdere bezoek van het Britse koninklijke paar het imago van Pakistan wereldwijd zal versterken?”, luidde de vraag van de krant uit Karachi, die verwees naar het officiële bezoek van prins William en echtgenote Catherine vorige maand.

  Bij de aankondiging van het werkbezoek van de koningin meenden veel Pakistaanse media dat dit de positie van het land zou versterken. Dat Máxima in haar VN-functie kwam, werd aanvankelijk niet opgemerkt. In de nieuwsuitzendingen maandagmorgen was haar aankomst ‘breaking news’. Voor de berichten werden de meeste ‘koninklijke’ foto’s van de koningin gebruikt, zoals van de inhuldiging.

  25 november 2019 - 16:34