×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima troost huilende Sarah

  Máxima: 'Ach, lieverd, stil maar'

  Máxima troost huilende Sarah

  “Het was een droom dat ik haar zag. En daarom moest ik huilen.” Dat zegt de 9-jarige Sarah Geluk uit Amersfoort in het AD. De krant spoorde haar op nadat foto’s van het emotionele meisje, op het moment dat ze getroost wordt door de koningin, viral gingen.

  De tranen van Sarah werden langs de route opgemerkt door Máxima. Sarah: “Ze kwam naar me toe en vroeg ‘wat is er, lieverd.’ Met huilerige stem zei ik toen, dat ik het zo leuk vond om haar te ontmoeten. ‘Ach, lieverd’, zei Máxima. ‘Stil, maar. Daar hoef je niet om te huilen, hoor’’, vertelt Sarah achteraf.

  Sarah noemt de ontmoeting de mooiste dag van haar leven. “De foto komt op mijn kamer. Het zal voor altijd een herinnering zijn.”

  27 april 2019 - 17:59