×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima opent high-tech verpleeghuis

  Slimme vloeren en augmented reality-brillen

  Máxima opent high-tech verpleeghuis

  Koningin Máxima opent op 28 mei het verpleeghuis voor dementerenden Hof van Nassau in Steenbergen. Ook krijgt zij daar een rondleiding en uitleg over technologische toepassingen zoals de inzet van slimme vloeren en het gebruik van een augmented reality-bril.

  Het verpleeghuis is onderdeel van zorginstelling Tante Louise en heeft als uitgangspunt dat bewoners zo veel mogelijk de regie voeren over hun eigen leven. De bewoners met dementie krijgen er de maximaal verantwoorde vrijheid. Zo krijgen ze een armband met een sensor die bepaalt waar zij zich veilig kunnen bewegen. Dat moet zo veel mogelijk voorkomen dat bewoners te maken krijgen met gesloten deuren.

  De koningin zal tijdens haar bezoek spreken met medewerkers, vrijwilligers en bewoners van het verpleeghuis.

  29 april 2019 - 12:36