×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima opent de negende Pensioen3daagse

  De koningin vraagt aandacht voor de financiële zelfredzaamheid van vrouwen

  Máxima opent de negende Pensioen3daagse

  Op dinsdagochtend werd de negende editie van de Pensioen3daagse geopend in Utrecht. De koningin deed dit in haar functie als erevoorzitter van het platform Wijzer in geldzaken, de initiatiefnemer van het jaarlijkse evenement. Van dinsdag tot en met donderdag worden er in het hele land activiteiten georganiseerd om werknemers, consumenten en deelnemers te informeren over hun pensioen.

  Tijdens de openingsbijeenkomst, die ook werd georganiseerd door pensioenfonds ABP, werd gesproken over hoe mensen hulp kunnen krijgen voor meer zicht in hun pensioen. Zo was er ook aandacht voor de vraag hoe de financiële zelfredzaamheid van vrouwen kan worden vergroot.

  Máxima sprak vervolgens met een aantal dames die een training hebben gevolgd om inzicht te krijgen in hun eigen financiële gedrag en de kennis over hun pensioen te vergroten.

  De koningin is sinds 2010 erevoorzitter van Wijzer in geldzaken. Het platform is een initiatief van het ministerie van Financiën, waarin partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid en onderwijs-, voorlichtings- en consumentenorganisaties hun krachten bundelen om Nederland financieel fitter te maken.

  5 november 2019 - 16:01