×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima op bezoek bij woonzorgcomplex voor verstandelijk gehandicapten

  Koninklijk bezoek

  Máxima op bezoek bij woonzorgcomplex voor verstandelijk gehandicapten

  Een woonzorgcomplex voor mensen met een verstandelijke beperking kreeg vandaag koninklijk bezoek! Máxima ging langs om in gesprek te gaan met familieleden en de cliëntenraad over de impact van de coronacrisis. Ze kreeg te horen hoe de instelling in Den Haag omgaat met de maatregelen.


  Er werken zo’n 3300 mensen bij woonzorglocatie Drentheplatsoen van stichting Middin in Den Haag. Zij ondersteunen ongeveer 5700 mensen met een verstandelijke beperking bij activiteiten, school en huisvesting.

  Lees ook:

  Het is toch nog mogelijk om een kijkje te nemen in het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam. Momenteel is het paleis gesloten vanwege de coronacrisis. Op 30 mei zendt Omroep MAX een rondleiding door het officiële ontvangstpaleis van de koning uit op televisie.

  Kijkje nemen in het gesloten Paleis op de Dam? Omroep MAX geeft een exclusieve rondleiding

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: ANP.

  14 mei 2020 - 16:20