×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Maxima ondersteunt vrouwelijke ondernemers

  Lancering van het Borski Fund in Museum Van Loon in Amsterdam

  Maxima ondersteunt vrouwelijke ondernemers

  Koningin Máxima is op donderdag 31 oktober aanwezig bij de lancering van het Borski Fund in Museum Van Loon in Amsterdam. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst maandag bekendgemaakt.

  Het Borski Fund richt zich op het versterken van financieringsmogelijkheden voor vrouwelijke ondernemers die graag willen doorgroeien. Het fonds is ontstaan uit een samenwerking tussen een aantal Nederlandse banken, organisaties en ondernemende investeerders. De naam komt van Johanna Borski (1764-1846), zij was de eerste vrouw die aandelen kocht in De Nederlandsche Bank.

  Máxima spreekt bij de lancering in haar functies van lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.

  28 oktober 2019 - 17:02