×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima kent de trucjes van het ouderschap

  Nieuwe documentaire geeft inkijk in opvoeding Oranjes

  Máxima kent de trucjes van het ouderschap

  Het koninklijk gezin is net als andere Nederlandse gezinnen. Dat bleek woensdagavond uit de documentaire over koningin Máxima die Simone de Vries maakte voor de NTR. Daarin werd een inkijkje gegeven in haar werkzaamheden voor de Verenigde Naties, maar ook over de wijze waarop de koningin tijdens VN-reizen contact houdt met het thuisfront.

  Tussen de vergaderingen door kreeg Máxima een telefoontje van één van haar dochters, die toestemming vroeg voor een activiteit. Slim van de dochter om mama in het buitenland te bellen, maar Máxima liet zich niet uitspelen tegen haar man. Wat haar betreft was het prima wat de dochter wilde, mits Willem-Alexander het ook goed vond. Ze wilde wel een goed woordje doen, maar de dochter – wie het was werd niet duidelijk – moest het zelf ook aan haar vader vragen.

  Het was een van de weinige meer persoonlijke momenten in ‘Máxima, de pleitbezorger’ dat werd uitgezonden op NPO1.

  2 oktober 2019 - 17:37