×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima drinkt halve liter bier

  Koningspaar viert 300 jaar Bavaria

  Máxima drinkt halve liter bier

  Koningin Máxima heeft ter ere van de 300e verjaardag van Bavaria, donderdag een bezoek gebracht aan de brouwerij in Lieshout. Daar kreeg de koningin onder meer een rondleiding en dronk ze een biertje.

  Koningin Máxima kreeg een rondleiding door de bottelarij en de brouwerij, waar medewerkers vertelden over hun werkzaamheden, het brouwproces en een nieuwe flessenlijn. Het jubileumjaar werd vervolgens officieel ingeluid met het aanslaan van een vat van driehonderd liter bier.

  Bavaria is onderdeel van familiebedrijf Swinkels Family Brewers, dat momenteel door de zevende generatie Swinkels wordt geleid. De koningin sprak met verschillende generaties van de brouwersfamilie over de geschiedenis van Bavaria en de toekomst van het familiebedrijf. Ook werd stilgestaan bij internationale initiatieven als bierbrouwerij Habesha in Ethiopië, waar met lokale werknemers, boeren en afnemers wordt samengewerkt.

  28 maart 2019 - 16:48