×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima doet het ook goed op tv

  Meer dan 700.000 kijkers voor documentaire

  Máxima doet het ook goed op tv

  Oranjefans stemden woensdagavond veelvuldig af op de NTR-documentaire Máxima, de pleitbezorger. Voor het portret van Simone de Vries, dat op NPO 1 werd uitgezonden, bleven 721.000 mensen thuis. De documentaire over de koningin was daarmee het tiende best bekeken programma van de dag. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

  In de film werd een inkijkje gegeven in Máxima’s werkzaamheden voor de Verenigde Naties en de wijze waarop de koningin tijdens haar reizen contact houdt met haar gezin. In een meer persoonlijk moment in het portret was te zien hoe Máxima tussen vergaderingen door werd gebeld door een van haar dochters die ergens toestemming voor vroeg. De koningin gaf aan dat het prima was wat haar dochter wilde, mits koning Willem-Alexander dat ook goed vond. Ze wilde wel een goed woordje doen, maar de dochter – wie het was werd niet duidelijk – moest het zelf ook aan haar vader vragen.

  De meeste mensen stemden woensdag af op de voetbalwedstrijd tussen Ajax en Valencia. Ruim 2,1 miljoen thuissupporters zagen op Veronica de Amsterdammers met 3-0 winnen van de Spaanse club. Het NOS Journaal van 20.00 uur werd met ruim 1,9 miljoen mensen het op één na best bekeken. Het NOS Journaal van 18.00 uur scoorde met ruim 1,3 miljoen kijkers als derde het beste.

  3 oktober 2019 - 09:22