×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima doet eerbetoon aan overleden Lagerfeld

  Máxima haalt haar Chanel tas uit de kast

  Máxima doet eerbetoon aan overleden Lagerfeld

  Koningin Máxima droeg vandaag tijdens haar bezoeken in Zeeland een tas van Chanel. Of het een ode is aan de dinsdag overleden modeontwerper Karl Lagerfeld durft modekenner Josine Droogendijk niet te zeggen, want Máxima heeft de tas volgens haar al meer dan tien jaar in de garderobe. “Ze heeft deze tas al vaak gebruikt”, zegt de auteur van de website Modekoningin Máxima.

  Máxima was woensdag aanwezig in Vlissingen bij de ondertekening van een Zeeuws convenant ter bevordering van meer muziekonderwijs in de klas. Máxima is erevoorzitter van Méér muziek in de klas. ’s Middags was ze in de hoedanigheid van beschermvrouwe van het Oranje Fonds bij Stichting Mentorschap Zeeland en het Zeeuws Heldenfonds.

  Máxima droeg in Zeeland een nieuwe top van jacquard en een grijze pantalon van het modehuis Natan. Droogendijk: “Dat de koningin op de dag na het overlijden van Lagerfeld een tas van Chanel draagt is opmerkelijk, maar wellicht ook toevallig. Bij de grijze pantalon was deze tas een logische zet. Het is daarom moeilijk te zeggen of het bedoeld was als ode.”

  Karl Lagerfeld (85) stond sinds 1983 aan het hoofd van het wereldberoemde Franse modehuis Chanel, waarvoor hij niet alleen kleding maar ook accessoires en parfum ontwierp. Van koningin Máxima tot prinses Diana en kroonprinses Victoria, in veel koninklijke kringen wordt of werd Chanel gedragen. Máxima heeft volgens Droogendijk enkele setjes van Chanel in de kast hangen, maar die zijn niet speciaal voor haar ontworpen.

  20 februari 2019 - 18:04