×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima bezoekt FinTech Festival in Singapore

  De koningin reist als speciaal gezant van de VN

  Máxima bezoekt FinTech Festival in Singapore

  Volgende week zal FinTech Festival in Singapore plaats vinden. De koningin zal daar op woensdag 13 november een toespraak houden, kondigde de Rijksvoorlichtingsdienst woensdag aan. De conferentie richt zich op de ontwikkeling van technologie voor betere toegang tot financiële diensten en wordt van 11 tot 15 november in het Singapore Expo Convention and Exhibition Center gehouden.

  Máxima spreekt in haar functie als speciaal gezant van de VN onder meer over het belang van technologische innovaties om de toegang tot financiële diensten als een bank- of spaarrekening, verzekeringen, leningen, pensioenen en digitale betaalmethoden te verbeteren.

  De koningin treft er daarnaast de belangrijkste leidinggevenden en besluitvormers van wereldwijde financiële instellingen en bedrijven, innovators en technologen van FinTech-start-ups, investeerders en politici. Die zijn voor haar belangrijk in haar functie als speciaal gezant van de VN om iedereen in de wereld toegang te geven tot financiële diensten.

  Het festival is met 45.000 deelnemers uit meer dan honderd landen de grootste bijeenkomst op dit gebied in de wereld. De koningin ging daarvoor in 2017 ook naar Singapore. Ook toen sprak ze op de conferentie.

  6 november 2019 - 20:05