×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima aan haar tiende kopje koffie

  Jordaans gebruik zorgde voor schuddend kopje

  Máxima aan haar tiende kopje koffie

  Koningin Máxima heeft vandaag de hele dag vergaderd op haar reis naar Jordanië als speciaal advocaat van de secretaris-generaal van de VN voor Inclusive Finance for Development (UNSGSA). Koningin Máxima heeft op de eerste dag van haar bezoek aan Jordanië een overvloed aan koffie gedronken. Het is een lokaal gebruik om gasten zo te verwelkomen. Weigeren wordt echter als onbeleefd gezien.

  Het gaat om een klein kopje sterke koffie waarbij de gastheer of gastvrouw in de buurt blijft om bij te schenken. Wie meer wilt houd het kopje stil, wie genoeg heeft wiebelt het kopje heen en weer. Bij een bezoek in de middag dacht de gastvrouw dat de koningin toch meer wilde, terwijl Máxima al duidelijk aan haar taks zat.

  11 februari 2019 - 22:22