×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Margriet bij Militair Revalidatiecentrum en team Invictus Games

  Zij is erevoorzitter van de Invictus Games 2020

  Margriet bij Militair Revalidatiecentrum en team Invictus Games

  Prinses Margriet is vrijdagmiddag op werkbezoek gegaan bij het Militair Revalidatiecentrum Aardenburg in het Utrechtse Doorn.


  Daar schudde ze handen met leden van het Nederlandse Invictus Games-team. De Invictus Games, in het leven geroepen door prins Harry, vinden plaats dit jaar in Den Haag.

  Prinses Margriet is erevoorzitter van de Invictus Games 2020. Vrijdag was een van hun trainingsmomenten. Het team ontmoet elkaar maandelijks bij het MRC Aardenburg voor training. De 32 sporters beoefenen allemaal meerdere sporten, vandaag stonden basketbal, atletiek en handboogschieten in de spotlight.

  MRC Aardenburg levert revalidatiezorg aan militairen met lichamelijk en/of psychisch letsel. Tijdens haar bezoek leerde de prinses over de werkwijze van het revalidatiecentrum, waaronder een therapieruimte waarin specialisten virtual reality toepassen.

  18 januari 2020 - 16:34