×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Live: Máxima opent nieuwe werf in Amsterdam

  Koningin direct door na Ethiopië

  Live: Máxima opent nieuwe werf in Amsterdam

  Nog geen dag na haar driedaagse werkbezoek aan Ethiopië opende koningin Máxima donderdag alweer de nieuwe werf van Feadship in de haven van Amsterdam.

  Feadship is een samenwerkingsverband van scheepswerven Royal Van Lent Shipyard en Koninklijke De Vries Scheepsbouw. Met de komst van de nieuwe werf in Amsterdam kunnen de scheepsbouwers langere en grotere jachten tot een lengte van 160 meter bouwen en onderhouden.

  Tijdens de opening werd stilgestaan bij de geschiedenis van de familiebedrijven en het belang van de jachtbouw voor de Nederlandse economie. Jaarlijks worden 25 Nederlandse jachten van meer dan 30 meter naar het buitenland geëxporteerd. Feadship maakt 20 procent daarvan.

  Máxima werd tijdens haar bezoek rondgeleid langs de Heritage Fleet, een selectie van historische jachten. Ze sprak met medewerkers over de verschillende ambachten waarvoor zij zijn opgeleid.

  16 mei 2019 - 20:22