×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Laurentien maakt zich zorgen over smartphones

  De prinses verbiedt ze aan tafel

  Laurentien maakt zich zorgen over smartphones

  Prinses Laurentien heeft niet de wijsheid in pacht als het gaat om smartphonegebruik van haar kinderen. “Ik weet niet helemaal wat het juiste is om te doen. De enige plek waar de smartphone in ieder geval niet in zicht komt, is aan tafel.” Dat zei Laurentien op NPO Radio 1 in het programma Spraakmakers.

  Daar werd zij ondervraagd over de digitalisering van de samenleving. De prinses woonde maandag de Nationale Werkconferentie Digitaal Samenleven in Beeld & Geluid in Hilversum bij dat als hoofdthema digitalisering heeft. Ook vlogger Kalvijn nam deel aan de conferentie.

  “Ik spreek met veel kinderen en jongeren en die zien dat hun ouders gewoon precies hetzelfde doen.” De prinses pleit daarom voor gezinsprogramma’s voor verantwoord smartphonegebruik

  Laurentien zet zich al jaren in voor de bestrijding van laaggeletterdheid. In Spraakmakers zei Laurentien dat niet elke laaggeletterde ook een probleem heeft met digitalisering.

  12 maart 2019 - 12:00