×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Laurentien kijkt uit naar haar vijftigste

  Prinses is in mei jarig

  Laurentien kijkt uit naar haar vijftigste

  Prinses Laurentien vindt het helemaal geen probleem dat ze in mei de vijftig jaar passeert. De vrouw van prins Constantijn heeft er zelfs zin in.


  “Ik vind het wel grappig om vijftig te worden, ik kijk er ook wel naar uit”, zegt de prinses tegen het EO-programma Blauw Bloed.

  Laurentien is vooral niet van plan om het rustiger aan te doen. Naar eigen zeggen wordt ze een ‘energieke vijftiger’. “Het gaat er vooral om hoe ga ik mijn leven inrichten en wat ga ik doen en waar kan ik impact maken nadat ik vijftig ben.”
   

  22 januari 2016 - 13:34