×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Laurentien duikt weer met haar neus in de boeken

  Dit keer in Utrecht

  Laurentien duikt weer met haar neus in de boeken

  Prinses Laurentien duikt weer met haar neus in de boeken en opent op vrijdagmiddag 13 maart de nieuwe bibliotheek aan de Neude in Utrecht.


  Erevoorzitter

  Als erevoorzitter van de Vereniging van Openbare Bibliotheken krijgt Laurentien na de openingshandeling een rondleiding door de nieuwe bibliotheek. Hierbij gaat ze onder meer in gesprek met de medewerkers en de gebruikers. De prinses bezoekt tijdens de rondleiding onder andere een van de voorleesruimtes, het stadsstudiehuis en de theaterzaal.

  LEES OOK

  Voormalig postkantoor

  De bibliotheek is gevestigd in het voormalige postkantoor aan de Neude. Na afloop van het programma gaat zij open voor publiek.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  7 februari 2020 - 09:07