×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijke voetbalfans staan verassing te wachten

  Een cadeau voor de Oranjes

  Koninklijke voetbalfans staan verassing te wachten

  De Oranjes zijn altijd al betrokken geweest met het Nederlandse voetbal. Willem-Alexander staat al langer bekend als Ajax-fan en nu ook prins Constantijn de oude trucjes van Ajax terug aan het kijken is, weten wij zeker dat ook zij staan te popelen om in het leven van deze voetbal-legende te duiken. Schrijver Auke Kok komt vrijdag met zijn nieuwe boek: ‘Johan Cruijff: De biografie’.

  Prins Constantijn is onder de indruk. Op Twitter probeert hij het spel van de Amsterdammers te duiden en vraagt hij zich af of het geen speciale benaming moet krijgen. Later heeft hij nog een aantal suggesties: “Balletje balletje; totaal geniaal; flipperkast/pinball; flitsvoetbal.”

  Het boek geeft antwoord op vragen als: ‘Waarom ging hij niet naar het WK 1978 en werd hij geen bondscoach in 1994? Wat stond er in de psychologische rapporten over hem?’ Vanaf 15 november is de nieuwe biografie van Johan Cruijff te koop in uw lokale boekenwinkel of online in de AKO webshop.

  Foto: ANP Remko de Waal

  14 november 2019 - 15:36