×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijke telefoontjes voor vertegenwoordigers in contactberoepen

  Máxima praatte over de gevolgen van de maatregelen

  Koninklijke telefoontjes voor vertegenwoordigers in contactberoepen

  Afgelopen woensdag pakte koningin Máxima de telefoon op om te bellen met vertegenwoordigers van contactberoepen. In de gesprekken sprak ze haar betrokkenheid en steun voor hen uit. Ze sprak met de voorzitters van de Federatie Autorijschool Management (FAM), de Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie (ANKO) en de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM-mondhygiënisten).


  Waar vooral over werd gesproken was natuurlijk het gevolg van de maatregelen die zijn getroffen tegen de verspreiding van het coronavirus. Máxima liet weten dat ze de ontwikkelingen op de voet volgt en dat ze ook actief meedenkt aan oplossingen. Volgens haar is het sleutelwoord daarbij ‘samenwerking’.  Eerder deze week belde ze ook al met de daklozenopvang om hen een hart onder de riem te steken.

  Lees ook:

  Geen Koningsdag, maar Woningsdag. De Oranjebond heeft vandaag een alternatief programma voor Koningsdag gepresenteerd. De normale viering en de festiviteiten kunnen door het coronavirus niet doorgaan, maar dat betekent niet dat het geen speciale dag zal worden.

  Brieven voor de koning met Koningsdag

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  17 april 2020 - 14:01