×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijke Familie uit waardering meeleven overlijden

  De lieve berichten gaven veel steun

  Koninklijke Familie uit waardering meeleven overlijden

  De koninklijke familie waardeert alle lieve berichten die zijn binnengekomen na het overlijden van prinses Christina. Koning Willem-Alexander laat vrijdag op sociale media, vanuit Griekenland, namens de familie weten dat ze veel steun hebben gegeven.

  “Graag willen wij iedereen bedanken die op welke wijze dan ook heeft laten weten met ons mee te leven”, aldus de koning, die donderdag zijn zomervakantie in Griekenland onderbrak voor de besloten afscheidsbijeenkomst. Later op de dag vlogen hij en Máxima weer terug.

  Prinses Christina, de jongste dochter van koningin Juliana en prins Bernhard, overleed vorige week vrijdag op 72-jarige leeftijd aan de gevolgen van botkanker.

  24 augustus 2019 - 10:39