×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijk huis viert lente met jeugdfoto Willem-Alexander

  Terugblik met koning Willem-Alexander

  Koninklijk huis viert lente met jeugdfoto Willem-Alexander

  Het Koninklijk Huis heeft het begin van de lente aangegrepen om weer eens een foto uit het verleden te publiceren. Onder de noemer #throwbankthursday deelde het hof donderdag via Instagram een plaatje van een 2-jarige prins Willem-Alexander tussen de narcissen.

  “Het is lente! Prins Claus maakte vijftig jaar geleden deze vrolijke foto van de tweejarige prins Willem-Alexander”, staat in het onderschrift. De foto komt uit het archief van de RVD.

  Het hof deelt vaker foto’s en video’s uit het archief. Zo kwam er eind vorige maand nog een foto uit 1968 langs van de koninklijke familie op vakantie in Lech.

  28 maart 2019 - 14:46