×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijk huis feliciteert van der Poel met wereldtitel

  'Wat een fantastische prestatie'

  Koninklijk huis feliciteert van der Poel met wereldtitel

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben via sociale media veldrijder Mathieu van der Poel gefeliciteerd met zijn tweede wereldtitel. Die wist hij vandaag te behalen in Denemarken, na een spannende wedstrijd. "Wat een fantastische prestatie. Na de winst in 2015 is hij nu de eerste Nederlandse man met tweemaal de wereldtitel veldrijden op zijn naam. Van harte gefelicteerd!", liet het Koninklijk Huis weten op sociale media.


  Van der Poel wist de Belgen Wout van Aert en Toon Aerts achter zich te laten. Van Aert behaalde zilver en Aerts het brons. Het Belgische koningshuis feliciteerde de twee atleten via Twitter. “Heel mooi 2de en 3de plaats op het WK veldrijden!”. Er waren meer royals druk bezig met het wereldkampioenschap veldrijden. Kroonprins Frederik van Denemarken was aanwezig en moedigde daarbij de veldrijdsters aan. De prins filmde de wedstrijd met zijn telefoon. Frederik zag het podium oranje kleuren in het Deense Bogense; Inge van der Heijden behaalde het goud bij de vrouwen onder 23 jaar.

  4 februari 2019 - 09:02