×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijk gezin heeft herfstvakantie

  Tot 29 oktober geen openbare verplichtingen

  Koninklijk gezin heeft herfstvakantie

  Niet alleen de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane hebben de komende week vrij vanwege de herfstvakantie. Ook hun ouders, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, kunnen bijkomen van hun drukke schema. De royals hebben geen openbare verplichtingen.


  Pas over anderhalve week, op 29 oktober, zal de koning weer aan de slag gaan. Hij bezoekt de Maastricht Health Campus en opent daar het scannerlab Brains Unlimited.

  Brains Unlimited is een platform dat wordt gebruikt door wetenschappers en het bedrijfsleven. Afgelopen voorjaar is de laatste en grootste scanner geplaatst en daarmee beschikt het lab nu over drie scanners.

  Met de ingebruikname van deze nieuwe, krachtige full body scanner kan op microscopisch niveau onderzoek worden gedaan naar de ontwikkeling van menselijk gedrag en veelvoorkomende ziekten als Alzheimer, Parkinson, epilepsie, schizofrenie en MS.

  21 oktober 2013 - 15:21