×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningspaar wenst paralympiërs succes

  Koningspaar wenst paralympiërs succes

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben de Nederlandse paralympiërs veel succes gewenst. Dat deed het koningspaar via Twitter.


  “Wij wensen TeamNL veel succes tijdens de Paralympische Zomerspelen”, werd er namens ‘WA’ en Máxima getwitterd op het officiële Twitterkanaal van het koninklijk huis. De koning en koningin zijn niet in Rio om de sporters aan te moedigen. Voor de Olympische Spelen reisden Willem-Alexander, Máxima en hun drie dochters Amalia, Alexia en Ariane wel af naar Brazilië. Het gezin zat tijdens verschillende wedstrijden op de tribune.

  Prinses Margriet is wel in Rio de Janeiro. Zij woonde woensdagavond (lokale tijd) de openingsceremonie van de Paralympische Spelen bij en bezoekt de komende dagen wedstrijden en het Paralympisch Dorp. Margriet is lid van het erebestuur van het Internationaal Paralympisch Comité (IPC).

  Willem-Alexander en Máxima zijn niet de enige royals die de paralympiërs via Twitter veel succes wensen. Het gezin van de Belgische koning Filip liet weten achter Team Belgium te staan en de Spaanse koning Felipe twitterde dat hij trots is op het Spaanse team. Ook de Britse koningin Elizabeth bracht haar succeswensen over via het sociale medium.

  8 september 2016 - 14:32