×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningspaar luncht met Olympische sporters

  Koningspaar luncht met Olympische sporters

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben zaterdagmiddag een bezoek gebracht aan de Nederlandse sporters in het Olympisch dorp. Het koningspaar lunchte met onder meer schaatsster Annouk van der Weijden en shorttrackster Suzanne Schulting. Ook premier Mark Rutte en chef de mission Jeroen Bijl waren van de partij.


  Willem-Alexander is van vrijdag tot dinsdag aanwezig in Pyeongchang. Máxima gaat zaterdag weer naar huis, net als minister-president Mark Rutte die het koningspaar vergezelt. De drie wonen vrijdag een receptie bij die wordt aangeboden door president Moon Jae-in.

  Op zaterdag gaat het koningspaar met Rutte na de lunch met de Olympische sporters naar een receptie van NOC*NSF en de Nederlandse ambassade. Rutte bezoekt tussentijds het Holland Heineken House.

  De Olympische Winterspelen in Zuid-Korea beginnen vrijdag. De koning is uitgenodigd door het Internationaal Olympisch Comité, waarvan hij erelid is.

  6 februari 2018 - 09:50