×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningspaar luncht met BN-ers

  Beau en Monique van de Ven te

  Koningspaar luncht met BN-ers

  Koning Willem-Alexander en koningin Maxima hebben vrijdag in Paleis Noordeinde geluncht met Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie. Onder de 28 genodigden waren presentator Beau van Erven Dorens, rapper EXtince, voetballer Wesley Sneijder, kickbokser Rico Verhoeven en actrice Monique van de Ven.


  De genodigden ontvingen onlangs een prijs of andere onderscheiding voor hun prestaties in uiteenlopende sectoren zoals kunst en cultuur, media, wetenschap, sport en bedijfsleven. Het koningspaar wil met de lunch hun waardering uitspreken voor "de mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd". Van Erven Dorens won in oktober de Gouden Televizier Ring voor zijn programma Beau Five Days Inside en de Zilveren Televizier-ster voor beste presentator. De winnaars van de Buma Lifetime Achievement Award, componisten Jochem Fluitsma en Eric van Tijn schoven ook aan, evenals winnaar Edison Oeuvreprijs Peter Kops, ook wel bekend als Extince. Voetballer Wesley Sneijder, die eerder dit jaar de gouden schoen met diamant kreeg, mocht eveneens lunchen met het koningspaar. Dat gold ook voor actrice Monique van de Ven, gelauwerd met een Gouden Kalf voor de Filmcultuur, en wereldtitelhouder kickboksen Rico Verhoeven. Aan de laatste verklapte koningin Máxima dat zij ook aan kickboksen doet. 

  7 december 2018 - 17:01