×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Negeren, die Samantha

  Door Marc van der Linden

  De Engelse zender Channel 5 zond onlangs de documentaire Meghan And The Markles: A Family At War uit. De hysterische titel zorgde ervoor dat ik er niet veel van verwachtte. Maar al snel bleek dat de documentaire goed in elkaar zat. Natuurlijk kreeg Meghan’s halfzus Samantha alle ruimte haar gal te spuwen en werd zijzelf nauwelijks kritisch…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningspaar bezoekt Münchense markt

  Koningspaar bezoekt Münchense markt

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben woensdagmiddag in München een rondgang gemaakt over de eeuwenoude Viktualienmarkt. Ze werden daarbij gadegeslagen door honderden nieuwsgierigen die een plekje hadden bemachtigd in de Biergarten van de (levensmiddelen)markt, of die zich langs de wandelroute hadden opgesteld.


  Het was aan het begin van de middag nog stralend lenteweer en met tegelijkertijd 's werelds grootste beurs voor bouwmachines in de stad, was het nog eens extra druk. Het koningspaar maakte een korte stop bij een winkeltje met Beierse specialiteiten, waaronder verschillende soorten worst en vlees, maar tot verdriet van de Duitse fotografen lieten Willem-Alexander en Máxima zich niet verleiden tot proeven in het zicht van de camera's. Niet zo vreemd overigens: het koningspaar had net een uitgebreide lunch achter de rug met de Beierse minister-president Horst Seehofer.

  Op het programma stond ook een presentatie van zes Nederlandse en Beierse bedrijven in de agrifoodsector in een daarvoor speciaal neergezet Nederlands-Beiers paviljoen, waar ondanks alle high tech toepassingen in de voedselproductie ook plaats was voor het traditionele kaasmeisje – bij de Duitsers beter bekend als Frau Antje. Koning en koningin waren niet te beroerd om ook met haar op de foto te gaan als deel van de Nederland promotie in de Duitse deelstaat.

  Na afloop van het marktbezoek, toen de lucht inmiddels betrokken was en de voor woensdag voorspelde regenbuien zich aankondigden, ging het gezelschap naar het Deutsches Museum waar een Nederlands-Duits forum werd gehouden over 'smart industry en cyber security'.

  13 april 2016 - 20:04