×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningspaar betuigt medeleven ramp Mozambique

  Verwoestende gevolgen van de cycloon ldai

  Koningspaar betuigt medeleven ramp Mozambique

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben hun steun betuigd na de gevolgen van cycloon Idai in het zuidoosten van Afrika. Het koningspaar heeft via de ambassades een bericht van medeleven gestuurd naar de presidenten van Mozambique, Malawi en Zimbabwe, zegt de Rijksvoorlichtingsdienst op Twitter.

  Bij de natuurramp kwamen zeker 200 mensen om, maar verwacht wordt dat het dodental aanzienlijk oploopt. De regering van Mozambique zei rekening te houden met meer dan 1000 slachtoffers.

  De Zweedse koning Carl Gustaf stuurde een condoleance-telegram naar de Mozambikaanse president Filipe Nyusi. “De koningin en ik willen ons diepste en meest oprechte medeleven betuigen met het tragische verlies van mensenlevens en de enorme verwoesting die de cycloon Idai heeft aangericht”, schrijft Carl Gustaf aan de families van de slachtoffers en de Mozambikaanse bevolking.

  20 maart 2019 - 16:42